Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Hei!

Jätäthän vielä puumerkkisi ennen kuin menet?

Oletko kokenut jotain yliluonnollista, joka askarruttaa mieltäsi?
Kerro tarinasi sähköpostiini paranormalia@luukku.com
ja julkaisen tarinasi sivuilleni anonyyminä.

 

t. x

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Webcam tytöt
Kotisivut: http://scapognel.com/483P

08.02.2020 22:13
KAtso mukavimmat webcam tytöt. Tee tunnus ja voit katsella ilmaiseksi enemmän kuin yhtä tyttöä. http://scapognel.com/483P

Nimi: Voita PS4
Kotisivut: http://gestyy.com/w74UZM

08.02.2020 15:03
Voita PS4-Pelikonsoli klikkaa: http://gestyy.com/w74UZM

Nimi: Pilvi
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/

29.08.2019 23:56
Heh Heh tulen mainostamaan nyt.
Olen itse liittynyt tälläiseen soturikissat-aiheiseen roolipelisivustoon ja suosittelisin sitä muillekkin.
Forest with cats on soturikissat kirjasarjaan perustuva rope/roolipelisivusto. Itse suosittelen sitä lämpimästi. Sivuston ylläpitäjä on aktiivinen. Joten jos olet lukenut soturikissoja, liity ihmeessä!

Kuten Evelyn Clayllakin, minullakin on lupa mainostaa heidän sivujaan

Nimi: <script>alert(123)</script>
Kotisivut: http://I ain got nah/

25.04.2019 14:53
Im da <font color="yellow">be$$

Nimi: Akit4
Kotisivut: http://paperiviilto.suntuubi.com/

02.04.2019 16:39
Heissan linkinvaihtaja!
Paperiviilto on jälleen heräillyt pikku horroksestaan Henkien Poikien toisen luvun myötä, joten ajattelin tässä samalla käydä jättämässä linkkarikirjeen. Niiden kirjoittaminen kun onkin jäänyt pari kertaa hieman taka-alalle jaksamiseni takia.

Mutta kuten sanottu, Paperiviilto on jälleen viettänyt melko hiljaisen kuukauden, mutta nyt suunnitelmissa olisi julkaista jo Henkien Poikien kolmaskin luku tässä parin viikon sisään. Jotta aktiivisuus pysyisi pystyssä, ajattelin myös kokeilla blogata jotain vähintään kerran viikossa. Paperiviillon puolelle otetaan mielellään vastaan ideoita blogitekstien suhteen c: Kirjoitusinnon ollessa nyt huipussaan, olen suunnitellut kokeilevani saada tehtyä jatkoa myös esimerkiksi Murtuneelle kaupungille.
Tavoitteena olisi myös käydä tutkimassa linkinvaihtajieni sivuja tarkemmin läpi. Sekin on valehtelematta jäänyt aina tekemättä, vaikka olenkin asiaa aina suunnitellut.
Pidetäänpä siis peukut pystyssä ja toivotaan, että minä aikaansaamattomana ihmisenä saisinkin vihdoin jotain aikaan xD

Mutta mitä minulle itselleni sitten kuuluu? Kiirettä ei ole viime aikoina ollut, mutta huomio on siitä huolimatta harhautunut aina johonkin muuhun kuin tarinoiden kirjoittamiseen. Suurin syypää tähän ovat olleet roolipelit, joiden parissa olen tullut kuluttaneeksi aikaani.
Muuten olen voinut ihan hyvin. Pääsin käymään taas pitkästä aikaa toisella paikkakunnalla asuvan tyttöystäväni luona lähes viikoksi, ja sitten olen tullut viettäneeksi aikaa siskon poikieni kanssa. Tähän hiljaiseen taukoon on mahtunut muuttokin, ja vaikken hirveän kauas edellisestä asuinpaikasta muuttanutkaan, on ympäristön vaihdos silti päätynyt ruokkimaan inspiraatiotani. Vaihtelu virkistää, vai miten se meni.

Ennen kuin teen tästä mitään turhaa jorinaromaania, sanon vielä pahoittelut linkkarikirjeiden epäaktiivisesta lähettelystä, sekä niihin vastaamattomuudesta. Nyt kuitenkin otan itseäni niskasta kiinni, joten toivon mukaan Paperiviiltoon pääsee taas pian tutkimaan uutta sisältöä.

Lopuksi vielä haluan kysellä, mitä tänne kuuluu? Aprillipäivä tuli ja meni, mutta tuliko kepposia kuinka paljon? Vedittekö itse jotakuta nenästä, vai pilailiko joku toinen teidän kustannuksellanne?
Mikäli vastavierailu houkuttaa, otan kirjeitänne mielelläni vastaan C: Tervetuloa vain.

Toivotan vielä hyvää ja aurinkoista kevään jatkoa tänne!

Nimi: Mooncatin ylläpito
Kotisivut: http://mooncat.suntuubi.com/

11.02.2019 15:00
Hei! Virtuaalihoitola Mooncat on sulkenut ovensa. Kiitos yhteistyöstä, ja hyvästit. Ehkä näemme vielä joskus, mutta ainakin toistaiseksi linkinvaihtomme voi lopettaa tähän.

Hyvää päivänjatkoa!

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

26.01.2019 20:02
Hei!

Valitettavasti joudun poistamaan teidät Isengardin linkkareista epäaktiivisuuden vuoksi, mutta sikälimikäli haluatte takaisin linkinvaihtoon jossain kohtaa, ottakaa toki yhteyttä! :)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.01.2019 20:53
Hei! Siivoan linkkarilistaa, joten sikälimikäli haluat jatkaa linkinvaihtoa Isenin kanssa, niin tulisitko ilmoittamaan itsestäsi Isenin vieraskirjaan 26.01.2019 mennessä? (:

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:20
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Nimi: Kastelilja
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com/

01.12.2018 14:43
Hei!
Sopisiko linkinvaihto? Vastailethan meille päin, kiitos! :)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

15.10.2018 13:28
Moro linkinvaihtaja ja hyvää ihanaa pitkää kaunista syksyä!

Lähin kirjoittelemaan tätä linkkarikirjettä kun edellisestä kerrasta on kulunut jo useampi kuukausi (muistaakseni???) ja paljon on tapahtunut.

Aloitetaanpa vaikka Isenin kuulumisista. Olen ollut super aktiivinen siellä, postaillut blogiin paljon (lähinnä Potter-teemaisia postauksia, esim. top 3 kirjat, leffat, hahmot jne…) ja oon mä tarinoitakin saanut päiviteltyä. Ladonin puutarhaan ollaan saatu värkättyä neljä lukua, Oletko lukinnut oven? -tarinaan on ilmestynyt kaksi lukua ja Poika joka rakastui -tarina on valmis (älkää lukeko, se on baska…). Metsän tyttären toinen luku on työn alla, mutta se edistyy hitaasti mutta varmasti. Yksi uusi runo löytyy sekä oma henk.kohtanen suosikkini, eli uusi novelli nimeltään Uppoamaton Sam, josta toivoisin mielelläni palautetta! :) Blogin puolella on siis ollut aktiivista, ihanasti jengi kommentoi postauksiin ja se piristää aina mun päivää huomattavasti. Vieraskirjan puolella on vähän hiljaisempaa ja toivon, että se siitä aktivoituu ja saisin enemmän palautetta teksteistä niin tietäisi mitä mieltä jengi on tarinoista/novelleista/runoista. Mutta ymmärrän kyllä sen, että kaikilla on omat kiireensä, eikä aina kerkeä paneutumaan toisten teksteihin niin hyvin saati jättää palautetta.

Olen muutamalla sivulla yrittänyt aktiivisesti lukea ja käydä, mutta en ole kerennyt läheskään kaikkien linkinvaihtajien sivuille lukemaan ja perehtymään sivujen sisältöön. Haluaisin kyllä, mutta kun ei kerkeä niin ei kerkeä. Mutta mä lupaan ja vannon tulla jokaisen sivuille joku päivä perehtymään sisältöön ja kommentoimaan muuten vain vieraskirjaan! Nythän olisi syysloma niin saattaisin löytää aikaakin siihen… ;p

Mulla henk.kohtasesti kuuluu todella hyvää. Tässä parin viime päivän aikana on uusi lääkitys alkanut vaikuttamaan todella hyvin, mun unentarve on vähentynyt ja jaksan silti mennä ja tehdä ja elää! Yksinkertaisesti sanottuna siis tuntuu hyvältä ja menee hyvin. AMKista viikon vapaa tekee hyvää ja ehkä jaksan jopa siellä koulunpenkillä nyt loman jälkeen kun on lääkitys pitkästä aikaa kohorillaan! Stressi on poissa ja olo on rentoutunut. Ja mua aivan ärsyttää, kun mulla meinaa loppua tekeminen, niin IRL kun Isengardissakin. Sitäkin sivua voi päivittää vain tiettyyn pisteeseen asti… :D

Mitäpä tänne suunnalle? Kertokaahan kaikin mokomin kuulumisia syksyn tiimoilta, onko syysloma suunnitelmia? Miten toi sivujen päivittely sujuu? Onko inspiraatitoa? Halloween suunnitelmia? Kertokaa kaikki!

Hyvää syksyn (tosi pitkän sellasen) jatkoja! <3

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

03.08.2018 18:40
Hej ja ihanaa elokuuta!

Lähdin kirjoittamaan tätä linkkarikirjettä, koska edellisestä on jo sen verran aikaa, että koin uuden tilannepäivityksen tarpeelliseksi. Ensiksi Isengardin kuulumiset.

Sivuilla menee hyvin. En välttämättä kirjaudu enää joka päivä sinne, mutta käyn kyllä kyyläämässä vieraskirjaa. Kirjoitan jatkoa tarinalleni Poika joka rakastui aina kun vain suinkin kykenen. Muutenkin Isengardissa on ihan mukavasti sisältöä tällä hetkellä, on runoja ja novelleja ja tarinoita ja jopa piirrustuskin siellä komeilee. Olen aika ylpeä siitä, että olen saanut niin paljon sisältöä sinne.

Mitäpäs minulle? Kesä lähenee loppuaan ja minunkin pitää palata takaisin koulunpenkille ekaa kertaa kolmeen vuoteen! Vähän saattaa jännittää. Vietin heinäkuussa neljä päivää roadtripillä Suomesta Latviaan, siellä telttailua jokunen päivä ja sitten takaisin Suomeen. Oli kyllä hieno kokemus. Ja auto selvisi reissusta jättämättä meitä välille. :'D Nyt olisi tiedossa parhaan ystäväni äidin viiskymppiset ja sitten kohta koittaakin päivä kun pitää mennä ottamaan taas uutta tatuointia. Onhan tässä vielä äksöniä kesälle jäljellä.

No, minä nyt lopettelen tältä erää. Olisi kiva kuulla kuulumisia myös täältä suunnasta! Hyvää loppukesää! <3

Lakritsipiippu

Nimi: Akit4
Kotisivut: http://paperiviilto.suntuubi.com/

15.07.2018 01:52
Heissan!
Kiinnostaisiko linkinvaihto Paperiviillon kanssa? Vastausta kiitos myös tuonne minunkin sivustolle, jookos c:

Ps.tuo yläkuva onnistui kyllä säikyttämään minutkin näin aamuyöstä xD

Vastaus:

Hei!
Linkinvaihto sopii kyllä. :)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

27.06.2018 16:00
AIVAN KAUHEE TUO YLÄKUVA RAKASTAN SITÄ <3 Meinasin saada sydärin. Rakastan kaikkea yliluonnollista, vaikka en yksin kauhuleffoja katsokkaan hahah.

Kiinnostaisiko linkinvaihto Isengardin kanssa? :)

Vastaus:

Heh hyvä, että se tekee työnsä. :D
Onnistuu kyllä!


Nimi: Ohikulkija

29.12.2017 14:59
Tää ulkoasu on aivan loistava kun tuo yläkuvassa oleva pelottava nainen tulee koko ajan lähemmäs ja lähemmäs. :D

Vastaus:

Kiitoksia!

Nimi: Markku

29.12.2017 11:05
Tere! Kummitustaloja ja kummituksia, please ! Hyvät sivut ! Terkkuja Oulusta ja Tampereelta !

Vastaus:

Moi!
Lisäilen, kun kerkeän kiitti vinkistä. :)

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

10.12.2017 14:19
Moi!
Kävisiköhän sinulle linkinvaihto tarinasivustoni Capricornin kanssa? Vastaathan meille päin, kiitos. :)
Lisäksi vielä että onnistuit säikäyttämään minut ihan kunnolla, kun hyppäsin etusivulta suoraan veraskirjaan ja tuo tyttö-/naisolento oli yhtäkkiä ihan naaman edessä. :D
PS. Voit kertoa vastausviestissäsi muutamalla lauseella sivustostasi, niin lisään sen sivuston nimen ohella linkinvaihtosivulle.

Nimi: Ghost
Kotisivut: http://mooncat.suntuubi.com/

15.09.2017 20:27
Hui apua! Ihanat sivut. En näin kiireessä ehtinyt paljonkaan täällä selailemaan, mutta kunhan vain ehdin, selaan tämän paikan ihan kunnolla läpi! :D
Lisäksi kyselisin linkinvaihtoa. Vastailethan meille päin, ja jos viitsin ilmoittaa, millä nimellä minä teidät linkkaan. Meidät voi linkata joko nimellä, Virtuaalihoitola Mooncat, tai ihan vain Mooncat. :)
Olette muuten suntuubin etusivulla, korkeiten rankattu sivusto, ihan vain näin tiedoksi! ;)

Vastaus:

Kiitoksia oikein paljon! Linkinvaihto sopii, vastailen vielä sivuillesi! :)
Ja joo rankkauksen olen hoksannut, mutta eipä siinä. :)

Nimi: Winoja

20.07.2017 23:46
Ihana sivu ja kivan pelottava :D Ihmissusista olisi kiva saada tietoa heh, itse tämmöinen susifriikki olen.
Ulkoasu on ihana ja nerokas, sivut ovat muutenkin todella laadukkaasti tehty :3

Vastaus:

Kiitos paljon! Ihmissusikategoria on vielä vaiheessa, mutta tulossa on! :)

Nimi: Kyoshi
Kotisivut: http://kuurahallaa.suntuubi.com/

20.07.2017 22:56
Selailin sivujasi ja kiinnostuin älyttömästi. Tajusin vasta tässä vieraskirjassa, että yläkuvan tyttö on noin lähellä ja oon varma, et meinasin saada sydärin :D Ei mitää, tosi kivat sivut!
Kävisikö linkkivaihto Kuurahallan kanssa? Vastausta mieluiten sivuillemme ~

Vastaus:

Kiitoksia! :) vastasin sivuillesi.

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

18.06.2017 01:33
Selailin sivujasi ja nämä ovat oikein kiinnostavat sivut. Tykkään kaikesta paranormaalista ja näitä sivuja oli ilo selailla. Hauska idea, että ylägrafiikan tyttö lähestyy kuva kuvalta kun menee järjestyksessä etusivu, xxx...

Haluaisin kysellä linkinvaihtoa GingaWorldin kanssa? Vastaus mieluiten sivuilleni, kiitos. :3

Vastaus:

Vastasin sivuillesi.

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://turvateille.suntuubi.com/

14.06.2017 21:23
Upeat sivut! Kertakaikkisen nerokkaat! :D Rakastan yläkuvaa, vaikka joudunkin hetken jännittämään, kun klikkaan uudelleen. Kelpaisiko linkinvaihto, vaikkeivät sivumme oikein samassa kategoriassa painikaan? Meillä molemmilla on kuitenkin teemasivut. Vastausta mieluiten meille päin ja hyvää jatkoa!

Vastaus:

Vastasin sivuillesi.

Nimi: Linsku
Kotisivut: http://linsku.suntuubi.com/

04.06.2017 20:31
Hienot sivut. Katoin kaiken sisällön kerrarra niinkuin aina kun löydän mielenkiintoiset sivut. Säpsähdin vähä kun tajusin vieraskirjassa että se tyttö ulkoasussa oli lähempänä. (Niin käy jos ei saa edellisenä yönä nukutuksi)

Vastaus:

Kiitoksia! Toivottavasti et kovin pahasti säikähtänyt. :)

Nimi: Flaronet

28.05.2017 17:57
Löysin tänne tuolta Suntuubin kautta, kun siellä satuin olemaan. Sivut vaikuttavat mielenkiintoisilta, vaikka sisältöä onkin vielä vähän. Tänne sivuille laitettuja linkkejä en ole vielä tsekannut, koska olen selannut näitä sivuja tabletilla, mutta otan osoitteen talteen, että voin seurata sivuja jatkossa pöytäkoneella, jolla surffailen enimmäkseen (tabletti kuluttaa sen verran akkua, etten kovin usein surffaile netissä, jos teen tabletilla jotain muuta samalla). :)

Mutta toivottavasti tänne tulee lisää sisältöä jatkossakin.

Vastaus:

Kiitos palautteestasi! :)

Nimi: Trinity

25.05.2017 19:04
Kuchisake-onna on kanssa Teke teken tavoin japanilainen urbaanilegenda :3

Vastaus:

Okei kiitoksia :)

©2020 Paranormalia - suntuubi.com