Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Slender Man

 

Slender on kuvitteellinen, luotu hahmo, legenda.
Se on pitkä mustaan pukuun pukeutunut mies, jolla ei ole kasvonpiirteitä. Sillä on myös hyvin kalpea iho ja erittäin pitkät ja hoikat raajat. Slender Manilla sanotaan myös olevan lonkeroita, jotka muistuttavat sen pitkiä käsiä.
 Slender Manille on tyypillistä väijyä kohdettaan jopa vuosia ennen todellista hyökkäystä. Se myös kiduttaa kohdettaan henkisesti yrittäen saada tästä mielisairaan. On teorioita, joiden mukaan Slender voisi jopa hallita uhrinsa mieltä. "Slender sairaudeksi" kutsutaan sitä, kun uhri on altistunut Slender Manin vaikutukselle ja saa sellaisia oireita kuin: painajaiset, oksentelu, nielemisen vaikeus, hallusinaatiot ja väsymys. 
Slender Manin kohtaamisen jälkeen voi esiintyä muistin menetyksiä, joiden pituus vaihtelee, mutta pisimmät voivat olla jopa kuukauden mittaisia. Slender Manin kerrotaan pystyvän imitoimaan ihmisten ääniä.
Suuttuessaan Slender saattaa kadota uhri mukanaan kuin tuhka tuuleen.
Slenderin läsnäolo sekoittaa elektroniset laitteet ja riippuen sen aggressiivisuudesta laitteiden sekoilun määrä vaihtelee. 

Slender ilmestyy silloin kuin sitä vähiten odottaa, mutta useimmiten silloin, kun uhri on yksin.

Slender Man on mysteerinen olento ja suurin osa siihen liittyvästä tiedosta on teorioita. Esimerkiksi erään teorian mukaan Slender veisi uhrinsa elimiä, mutta tästä teoriasta on suurimmaksi osaksi luovuttu.
 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014060318365893_ul.shtml

http://thoughtcatalog.com/christine-stockton/2014/01/13-peoples-real-experiences-with-the-slender-man/

 

 

©2020 Paranormalia - suntuubi.com